Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvik personlig assistent till kvinna i Falkenberg!

Ort: Falkenberg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-26
Sista ansökningsdatum: 2023-06-15
Arbetstid: Sommarjobb

Sommarvikariat vecka 26-28
Jag är en 40-årig tjej som begåvats med en ovanlig typ av muskelsjukdom. Jag är glad och positiv med en rejäl skopa envishet och nästan lika dålig humor..! Jag bor i utkanten av Falkenberg med mina tre följeslagare - en hund och två katter. Dessa tre, men särskilt min hund, tar såklart mycket av min tid med både träning och promenader. Jag älskar att vara ute i naturen, fotografera, bada i havet, laga mat, baka. Jag har även en mindre trädgård där jag hobbyodlar diverse grödor. Jag tycker oxå om att se på film, går gärna på konserter, umgås med nära och kära, och jag tittar mycket på sport! Jag tycker om att se mig om i världen så det blir någon resa då och då - både långt som kort. Som assistent är du mig behjälplig i allt som kan tänkas uppkomma i min vardag där min fysiska funktion är begränsad, jag förklarar hur jag vill att du går tillväga. 

Vi söker dig som: Du som söker ska helst vara en kvinna, som befinner sig någorlunda runt min egen ålder. Du ska ha körkort och tillgång till egen bil. Man bör inte vara rädd för hund eller katt. Ej vara pälsdjursallergiker, eller rökare. Du bör även gilla att vara ute mycket och inte vara rädd att bli ’skitig under naglarna’ då jag pysslar mycket ute i trädgården. I övrigt är det viktigt att du är lyhörd och lösningsorienterad - att du ser möjligheter istället för problem och hinder. Viktigast är dock att personkemin stämmer! Noggrannhet, pålitlighet och punktlighet är några av egenskaperna jag värdesätter. 

Krav:
- Behärskar det i svenska språket, både i tal och i skrift
- Har B-körkort och tillgång till bil
- Ej rökare
- Ej pälsdjursallergiker

Arbetstid/Varaktighet: Sommarvikariat 100% vecka 28, 29 och 30 varav två av veckorna innefattar helg.
Arbetstiderna varierar mellan följande:  Halvdygn 11.00-20.00 aktiv tid + 23.00-07.00 väntetid + 09.00-17.30 aktiv tid.
Dag/kväll 09:00-20:00 eller 11:00-20:00 eller 11:00-20:30.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Bredvidgång innan perioden enligt överenskommelse.
För den som önskar finns möjlighet att starta som timvikarie redan nu samt fortsätta som timvikarie efter periodens slut.

Känner du att detta stämmer bra in på dig önskar vi att du skickar in din ansökan snarast!

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2023-06-15
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig