Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvikariat personlig assistent till man i Västra Frölunda! 80-100%

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-25
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Sommarjobb

Vi söker nu en personlig assistent till ett sommarvikariat hos en musikintresserad rullstolsburen flerhandikappad man. Vår kund är 43 år och bor i Västra Frölunda.

Kunden är intresserad av datorer, enklare tv-spel och musik. Huvudsakliga arbetsmoment som ingår i tjänsten är vardagssysselsättningar så som planering av aktiviteter, matlagning, hushållsbestyr, träning och personlig hygien. Som personlig assistent bör du vara ödmjuk, ansvarsfull och ha ett gott tålamod. Det är också viktigt att du är flexibel och lyhörd samt fattar beslut och tar egna initiativ när det krävs. Tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, samt erfarenhet av arbete med epileptiker är meriterande men inget krav.

Kunden har svårt med tal, därav är det viktigt att du behärska det svenska språket väl. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser givetvis att du är rökfri, och det är ett plus om du har B-körkort.

Arbetstid / Varaktighet: 80-100% sommarvikariat med start 1 juni. Perioden sträcker sig veckorna 25-33 och det är viktigt att du som söker kan arbeta hela perioden.
Goda möjligheter till fortsatt timanställning efter avslutat vikariat. Arbetspassen ligger på ett rullande schema och inkluderar alla tider på dygnet - dag/ kväll/ vaken natt både vardag och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig