Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvikariat personlig assistent till man strax utanför Umeå!

Ort: Umeå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-14
Sista ansökningsdatum: 2021-05-12
Arbetstid: Sommarjobb

Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder strax utanför Umeå. Han är en rullstolsburen man, 50-år gammal som har fru och barn.  Han är aktiv och gillar att vara ute på olika aktiviteter. 

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar personlig hygien, påklädning, förflyttningar, vardagssysslor som matlagning, hushållssysslor och handling. Du kommer att vara honom behjälplig både i hemmet, på jobbet och i samband med hans olika aktiviteter. 

Vi söker dig som är intresserad av att vara timvikarie hos vår kund där du hoppar in vid ordinarie assistenters frånvaro, 5 juli - 3 augusti. Arbetspassen är schemalagda 10,5-13 timmar och förlagda på dag, kväll och helg.  

Vem är du? 
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är lättsam, social och gärna händig. Du är van vid att ta ett eget ansvar. Det är meriterande om du har vårdutbildning eller har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller annat vårdyrke.  

För denna tjänst krävs det att du: 
- har B-körkort samt tillgång till egen bil för att kunna ta dig till och från arbetet. 

- är punktlig. 

- har goda kunskaper i svenska. 

- inte är allergisk mot pälsdjur. 

- är rökfri. 

- Det är en fördel om du tränar eller är fysiskt bra form. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju.  
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker dig som är intresserad av ett timvikariat, där du hoppar in vid ordinarie assistents frånvaro, 5 juli-3 augusti. Arbetspassen är schemalagda 10,5-13 timmar och förlagda på dag, kväll och helg.  
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen är en tidsbegränsad anställning. 

 
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 
 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR  

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.  

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss! 
 
Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-12
Ansök här

Kontaktperson

Nora Abrahamsson Rekryteringsansvarig