1. Du är här: Sommarvikarie 75% som personlig assistent sökes till Motala

Sommarvikarie 75% som personlig assistent sökes till Motala

Stad: Motala
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-03-15
Sista ansökningsdatum: 2019-04-15
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi efter ytterligare kollega till en yngre kvinna i Motala med multihandikapp. Vi söker en personlig assistent som kan arbeta i sommar på schema juni-augusti men även innan vid behov, efter sommarperioden finns möjlighet att arbeta på ett graviditetsvikariat på 39,5 timmar per vecka.

Om tjänsten:

Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel hushållssysslor, personlig omvårdnad samt vid aktiviteter. Arbetspassen är förlagda dag, kväll, natt och helg. Under dagtid är det dubbelbemanning, vilket innebär att du under dagspass arbetar samtidigt som en kollega.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från en liknande roll
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi söker efter en assistent som är lugn, lyhörd och ordningsam. För att trivas optimalt i rollen är det med fördel om du är en sportig och aktiv person. Vi ser gärna kvinnliga sökanden och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt, vardag och helg. Under semesterperioden kommer det vara aktuellt att gå på ett sommarvikariat juni-augusti på ca 75%. Efter sommarvikariatet finns även ett ledigt graviditetsvikariat på 39,5 timmar per vecka.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-04-15
Ansök här

Kontaktperson

Julia Wennerholm Rekryteringsansvarig