Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvikarie personlig assistent sökes till 18-årig kille i Östersund!

Ort: Östersund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-05-06
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker dig som vill ha ett givande extrajobb som gör skillnad! 

Om tjänsten:
Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Östersund! Vår kund är en rullstolsburen 18-årig kille med en CP-skada och lätt utvecklingsstörning. Han tycker bland annat om bilar, musik, film och att träna på gym. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket till exempel omfattar hjälp i vardagen i form av kommunikation påklädning, måltider, toabesök, dusch med mera. Utöver det handlar din roll som personlig assistent om att vara ett stöd och se till att vår kund kan leva ett så rikt liv som möjligt.

Vi söker nu en timvikarie till vår kund som kan jobba under sommaren. Som timvikarie hoppar du in och jobbar vid ordinarie assistenters frånvaro t.ex. vid sjukdom, semester och under lovveckor. Dina arbetspass kan dels vara överenskomna en lång tid i förväg men kan även innebära att du måste vara flexibel och kunna hoppa in och jobba med kort varsel. Arbetstiderna är förlagda vardagar 6.30-07.30 eller 16-21 och helger 10-17.

Vi söker dig som:
Vi tror att du som söker tjänsten är en aktiv person med stort tålamod och gärna med musikintresse. Vi ser gärna att du är intresserad av träning och kosthållning eftersom det är en stor del av kundens vardag. Tidigare erfarenhet av vård, omsorg eller personlig assistans ser vi som meriterande. 

Följande är krav för att du ska bli aktuell för denna tjänst:


- Du har ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister
- Du har körkort eftersom bilkörning förekommer i arbetet
- Du är rökfri
- Du är tillgänglig att jobba under sommar.

Urvalsprocessen sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.
Arbetstid/Varaktighet: Timvikarie.
Schema:Varierande dag, kväll, vardag och helg.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående.
Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Nora Abrahamsson Rekryteringsansvarig