Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvikarie sökes till kvinna i Helsingborg, dygnspass.

Ort: Helsingborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-24
Sista ansökningsdatum: 2023-06-14
Arbetstid: Dygn

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker nu sommarvikarie till vår kvinnliga kund boende i Helsingborg från juni till juli samt eventuellt några pass under augusti månad, enligt överenskommelse. Tjänsten innefattar att du arbetar ca.6 dygnspass under månaderna juni och juli. Arbetstiderna är förlagda 08:30-09:30 varav 6,5 timmar är väntetid. 

Vår kund är en kvinna på 73 år som lever med sjukdomen MS. Kunden behöver hjälp med personlig omvårdnad, måltider, förflyttningar och bestyr i hemmet. Vår kund har ett stort intresse i promenader, kolla på TV, lyssna på musik och gå på konserter.

Då vår kund saknar tal så läggs en del tid på att förstå och tolka. Vi söker därav dig som är lyhörd, lojal och ansvarstagande. Vi ser även gärna att du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du är rökfri och talar svenska obehindrat. Vår kund trivs bäst med kvinnliga sökande.

Arbetstid och tjänstgöringsgradTjänsten är ett semestervikariat. Arbetspassen är förlagda som dygnspass mellan 8.30-9.30 varav 6,5 timmar är väntetid. Tjänsten pågår från 2023-06-01 – 2023-07-31. Eventuellt finns det möjlighet att arbeta extra pass under augusti månad om det önskas.
Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde: 2023-06-01 - med introduktion på arbetsplatsen innan sommarvikariatet påbörjas. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dygn
Sök jobbet senast 2023-06-14
Ansök här

Kontaktperson

Tyra Lundquister Rekryteringsansvarig