Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvikarie sökes till man i Skellefteå, 87%

Ort: Skellefteå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-04
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Nu söker vi på Humana en sommarvikarie till en av våra kunder i Skellefteå!

Vår kund är en man i 35-års åldern med autism. Han tycker om att se på tv, cykla och spela spel. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel kommunikation med bilder, planering av dagen, personlig hygien och hushållssysslor.

Om tjänsten

Vi söker dig som:

- Är intresserad av ett sommarvikariat på ca 87%, med start 20/6, med eventuellt slutdatum i Augusti.

Det är en stor fördel om du har möjlighet att skola in dig och hoppa in som timvikarie nu direkt. Arbetspassen kommer att vara förlagda på dag, kväll, natt och helg. Under en viss del av arbetstiden arbetar du tillsammans med en annan personlig assistent.

Vem vi söker

Tidigare erfarenhet av vård, omsorg och/eller personlig assistans är ett krav. Det är en fördel om du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av socialpsykiatri och/eller autism. Vi tror att du som söker tjänsten är lugn, trygg och kan sätta gränser. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helg. Sommarvikariat!
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

På Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Alessia Vincentie Bjurman Rekryteringsansvarig