Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvikarie till man i Eksjö

Ort: Eksjö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-26
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


20-årig man söker nu en assistent som kan jobba som sommarvikarie. Han bor i Eksjö tillsammans med sin familj. Arbetstiderna är varierande och förläggs både dag och kväll då kunden har assistans alla tider på dygnet och på veckans alla dagar. 
Du kommer som assistent tillhöra ett assistentteam på fyra ordinarie assistenter samt timvikarier.


”Jag tycker om aktiviteter och att röra på mig. När du arbetar med mig är viktigt att du arbetar pedagogiskt och strukturerat. Du gillar att ta initiativ och hitta på nya och roliga aktiviteter som vi kan göra tillsammans.”


Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till vid alla förekommande händelser i vardagen, så som matsituation, hygien, kommunikation, samspel, lek och utevistelse samt vid utflykter. Det är viktigt att se att du arbetar för kundens behov och önskemål.
Kunden kommunicerar genom teckenspråk och bilder. Det är inget krav att kunna detta sen innan. Däremot är det ett krav att ha viljan att lära sig att kommunicera med kunden. Humana kommer erbjuda utbildningar och stöd.


Tidigare erfarenhet av assistans är meriterande men inget krav, däremot god nivå på svenska språket i såväl tal som skrift. Körkort är meriterande men inget krav.


Arbetstid/Varaktighet - Sommarvikarie med varierande arbetstider då kunden har assistans dag, kväll, natt (mestadels väntetid) och helger.
1 sommartjänst på ca 45% där passen är mestadels från 21.00-09.00. (väntetid på natten är ej inkluderad i procentgraden). Ledig v 28.
1 sommartjänst på ca 62% där passen är mestadels från 09.00-21.00 (väntetid är ej inkluderad i procentgraden). Ledig v 28.


Lön - Individuell lönesättning, friskvårdsbidrag och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig