Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvikarier på 75 % och 73 % sökes till Svanskog!

Ort: Säffle
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-28
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Nu söker vi två personer som kan sommarvikariera veckorna 27-34!  

Som personlig assistent i Svanskog arbetar du hos en man i 70års-åldern med MS. Han är rullstolsburen och behöver hjälp med det mesta som kan uppkomma i vardagen. Mannen kommunicerar själv med dig och du fungerar som en hjälpande hand. 

Vårt uppdrag utgår från kunden och hans behov, vilket gör att det är viktigt att du delar vår syn på personlig assistans. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta på, och vi vill att detta är ett yrke som du är stolt över att utföra! 

Vikariaten ligger på 75 % respektive 73 % och sträcker sig mellan veckorna 27-34. Du kommer att arbeta varierande arbetstider, och det är uppskattat om du utöver din tjänst, har möjlighet att hoppa in extra vid dina kollegors ev. frånvaro. 


Vi söker dig som: 

  • Har körkort 
  • Är rök- och snusfri 
  • Gärna har erfarenhet av arbete inom vården Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 


Arbetstid/Varaktighet: Ett semestervikariat på 75 % mellan vecka 27-34 och ett annat semestervikariat på 73 % mellan vecka 27-33.  Varierande dag, kväll/natt, vardag och helgspass. En del av nattpassen utgörs av vad som kallas "väntetid", tidigare kallad jourtid. 


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 


Tillträde: Omgående 


Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

  

 
Kontaktperson, Mia Pilipovic Mia.Pilipovic@humana.se , telefonsamtal undanbedes. 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Mia Pilipovic Rekryteringsansvarig