Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvikarier på fast schemarad sökes till kvinna i Alingsås!

Ort: Alingsås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-14
Sista ansökningsdatum: 2023-06-14
Arbetstid: Sommarjobb

Humana söker engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 50-års åldern, boendes i Alingsås.
Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm.

Vi söker två personliga assistenter som vill arbeta på fast schemarad under sommaren. Arbetspassen är förlagda under dag, kväll och natt. Kvinnan har assistans dygnet runt samt jour på natten (7,37 h). Det finns även möjlighet att arbete extra under våren och även till hösten.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar till denna tjänst.

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2023-06-14
Ansök här

Kontaktperson

Sandra Heras Arvidsson Kontaktperson 0313896674