Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvikarier sökes till Humana Hägerneholm

Ort: Täby
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2023-05-14
Sista ansökningsdatum: 2023-06-15
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande sommarjobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som sommarvikarie hos oss på Humana Hägerneholm.

Om tjänsten
Som sommarvikarie på äldreboendet Hägerneholm kommer ditt arbete gå ut på att ge god vård och omsorg till de äldre. Du kommer arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt och bland annat genomföra följande arbetsuppgifter:

- Vara kontaktperson och ansvara för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan
- Följa upp dina kunders veckoplanering och genomförandeplan
- Erhålla delegering av läkemedel från SSK
- Genomföra roliga aktiviteter
- Hantera dokument och avvikelser
- Tillsammans med dina kollegor ta ett helhetsansvar för att planera och fördela arbetsuppgifter
- Ha tydlig kommunikation med HSL-personal; SSK, rehabpersonal och joursjuksköterska

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Varierande tjänstgöringsgrad under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Dag/kväll/helg eller natt.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: 1 juni eller enligt överenskommelse.
Ansökningsformulär: Ange vilka veckor du kan arbeta under juni, juli och augusti. Kan du arbeta hela sommaren, ange även det.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet från äldreboende eller hemtjänst. Förutom utbildning och erfarenhet är dina personliga egenskaper minst lika viktiga. För att du ska trivas i rollen som sommarvikarie tror vi att du är en social person som vill sprida glädje och skapa välmående för personerna i din omgivning. Ett leende eller fint ord kan vara det som gör någon annans dag mycket bättre.

Meriterande men inte ett krav:
- Erfarenhet av att arbeta på äldreboende eller hemtjänst
- Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom

Rätt kandidat har även goda möjligheter till fortsatt arbete under hösten.

Låter detta som ett jobb för dig?
Då är du varmt välkommen att fylla i en ansökan redan idag. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-06-15. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Hanna Göthlin på monica.grennvall@humana.se  Urval sker löpande vilket innebär att vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Om Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Läs mer på www.humana.se.

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2023-06-15
Ansök här

Kontaktperson

Monica Grennvall Verksamhetschef