Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvikarier till Violgatan

Ort: Höör
Yrkesroll: Boendestödjare
Publicerad: 2023-05-19
Sista ansökningsdatum: 2023-06-09
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Helg

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vi har två boenden, ett i Höör med inriktning PK3 och ett i Staffanstorp/Lund inriktining PK1. Vi letar efter nya engaerade kollegor till våra team. Som boendestödjare hjälper du personer i deras vardag. Vi möter alltid klienten i deras specifika behov. Vi arbetar metodiskt , och med lågaffektivt bemötande. Vi arbetar med AKK och använder oss mycket av bilder och scheman för att skapa en tydlig förutsägbar vardag. I tjänsten arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor. 


I rollen arbetar du med att:
- Ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser
- Planerar och genomför aktiviteter med klienten
- Genomför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter

Vem är du?
- Utbildning som undersköterska, specialpedagog eller beteendevetare är meriterande men inget krav
- Du har gärna erfarenhet från liknande verksamhet
- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet
- B-körkort

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Vidare är du lugn, stabil, stresstålig och tycker om att jobba i team och har ett gott samarbete. Vi ser gärna att du har någon form av omvårdnads eller pedagogisk bakgrund. Kunskap eller erfarenhet om Autism och ADHD är meriterande som kunskaper inom lågaffektivt bemötande eller tydliggörande pedagogik.

Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då dokumentation är en stor del av arbetet.

Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.

Då vi gör utflykter och aktiviteter tillsammans med boenden är B-kortkort ett krav.Vi erbjuder
Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.
Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.

Vad händer nu?
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Helg
Sök jobbet senast 2023-06-09
Ansök här

Kontaktperson

Annette Nilsson Verksamhetschef