1. Du är här: Sommarvikarierande behandlings- och kökspersonal till Oasen Ungdomscenter AB

Sommarvikarierande behandlings- och kökspersonal till Oasen Ungdomscenter AB

Stad: Aneby
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2019-02-01
Sista ansökningsdatum: 2019-02-18
Arbetstid: Dag/Helg
Anställningsform: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Sommarvikarierande behandlings- och kökspersonal till Oasen Ungdomscenter AB
Oasen HVB & Skola är ett utrednings-och behandlingshem, beläget i utkanten av Aneby, med plats för 24 barn i ålder 7-16 år. De barn som bor på Oasen kan bland annat ha psykosociala svårigheter, neuropsykiatrisk problematik, anknytningsstörning och upplevt trauma. Vårt fokus är ett tryggt omhändertagande, kartläggning av barnets förmågor, färdigheter och behov och genom individanpassade insatser främja en så god utveckling som möjligt för barnet.

Arbetsuppgifter
Vi söker behandlingspersonal till våra tre boendeenheter där respektive behandlingsteam formar det dagliga arbetet runt barnet. Uppdraget gäller att ge grundläggande omsorg och omvårdnad, stödja barnen utifrån var och ens individuella förmåga att klara vardagliga moment, hjälpa barnen hantera sina känslor, reaktioner och utveckla sin förmåga att samspela med sin omgivning. Att tillsammans med kollegor planera, strukturera och genomföra vardagliga aktiviteter på ett tryggt och säkert sätt är en annan del i ditt uppdrag. Vid Oasen arbetar samtliga personal utifrån ett lågaffektivt förhållningssätt.

Vi söker även vikarierande kökspersonal till vårt kök där frukost, lunch och kvällsmåltider tillagas. I köket arbetar du självständigt men i samråd med den som är köksansvarig. Vi ser gärna att du har utbildning eller tidigare erfarenhet av att ha arbetat med livsmedelshantering/servering/kök.

Vi söker dig som:

  • har en stabil personlighet
  • är empatisk och intresserad av människor
  • vill engagera dig i barn som upplevt svåra händelser
  • har en stor portion tålamod, klarar hålla flera bollar i luften och kan förhålla dig till snabba förändringar om så krävs.
  • är prestigelös, gillar att samarbeta i team
  • vill jobba på en arbetsplats där mångfald, glädje, engagemang och ansvar är ledord.
  • Erfarenhet av vårdande, behandlande eller pedagogiska studier/yrken är meriterande

Registerkontroll
Om du blir aktuell för tjänst så kommer du få lämna utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Du kan gå in på: https://polisen.se/service/blanketter-belastningsregistret/blankett-4427-hvbhem-belastningsregistret/ där finns blanketten, det tar ca en till två veckor innan du får hem utdraget.

ÖVRIGT
Tjänsterna gäller timvikariat/sommarvikariat. I tjänsten ingår dagtid- och kvällsarbete samt helgtjänstgöring, även sovande jour vid vissa tillfällen. Körkort är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via annonsen.

Intervjuer hålls löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Du är välkommen med din ansökan, (cv och personligt brev) senast 2019-02-18

Lön: enligt överenskommelse

Kontakt:

Katarina Johansson, föreståndare. Tfn 0733-951206, e-post: katarina.johansson@humana.se

Annica Wetter-Nilsson, fackligt ombud. Mobil: 070-7191019

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: heltid/deltid / Dag/Helg
Sök jobbet senast 2019-02-18
Ansök här