Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sportintresserad man i Eskilstuna söker personlig assistent!

Ort: Eskilstuna
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-14
Sista ansökningsdatum: 2023-05-30
Arbetstid: Varierande

Mannen är en aktiv och positiv person som gärna går på sportevenemang, puben och andra tillställningar. Till följd av en CP-skada har han nedsatt motorik och inget tal. I stället kommunicerar han genom mimik, att göra bokstäver med huvudet och skrift.

Mannen bor i en egen lägenhet i centrala Eskilstuna och är i behov av hjälp i sitt vardagliga liv med personlig hygien, på- och avklädning, aktiviteter och förflyttningar. Du som assistent fungerar som hans armar och ben och du kommer även vara honom behjälplig med att sköta hemmet med exempelvis städning, tvätt, matlagning, inhandling och vara med under hans arbetsplats under veckodagarna. Mannen arbetar ideellt på en idrottsförenings kansli och sköter allt pappersarbete med hjälp av dator och pannpinne för att skriva med. Han har även dator i hemmet för kommunikation, sociala medier och sköta personlig administration.

Du ska vara glad, empatisk, tålmodig och initiativrik. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personkemi då samspelet mellan honom och dig är mycket viktig.

Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning till hösten 2024 med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda mellan 7.30-7.30 med ca 7 timmar väntetid på natten och rullande schema om 1-2 pass/veckan. Arbetspassen kan förekomma både på vardagar och helger.

KRAV:
- Du har B-körkort.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu! Rekrytering sker löpande.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande
Sök jobbet senast 2023-05-30
Ansök här

Kontaktperson

Gabriella Waldenström Kontaktperson 0857236631