Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Systemintresserad superuser sökes till Humana Assistans

Ort: Örebro
Yrkesroll: Administratör/Support
Publicerad: 2021-03-29
Sista ansökningsdatum: 2021-04-19
Arbetstid: Dag

Är du systemintresserad, lösningsfokuserad och serviceinriktad? Då är den här tjänsten något för dig. Vi på Kvalitetsavdelningen behöver tillfälligt stärka upp med ytterligare en superuser som kan ge vår driftsorganisation support av vårt schema- och tidrapporteringssystem FAST.

Om tjänsten
Kvalitetsavdelningen är en stödfunktion integrerad i vår driftsorganisation. Vi vill vi stärka upp gruppen med en superuser för Humana Assistans system, initialt med fokus på FAST men på sikt även för andra system som används i koncernen och/eller i affärsområdet.

Som superuser är du specialist på systemfunktioner och den information som ett system behandlar. Du är en länk mellan vår verksamhet och tekniken och hanterar på ett serviceinriktat och lösningsfokuserat sätt användarnas systemunika frågor och problem. Målgruppen du arbetar gentemot är primärt tjänstepersonerna i Humana Assistans.
 
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är

- Första kontakt för användare vid frågeställningar rörande systemet

- Utbilda användare av systemet

- Utveckla och uppdatera manualer

- Stötta våra processteam

- Administrera roller och behörigheter inom systemet

- Säkerställa korrekt personuppgiftshantering

- Registervård

- Kommunikation

- Systemtester

 

Tjänsten är en allmän visstidsanställning, heltid med start omgående/under våren till och med den 30 september 2021.

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har god kännedom om- och erfarenhet av att arbeta i systemet FAST. Erfarenhet från- och ansvar för andra system är meriterande.  Du är intresserad av nya tekniska lösningar och gillar förändring. Vidare är du analytisk, strategisk och har förmåga att förstå komplexa scenarier. Du är självgående, motiverad och en duktig kommunikatör. För att lyckas i rollen som superuser är det också viktigt att du har stort kundfokus och är lösningsfokuserad.

Vad händer nu?
Är du intresserad av tjänsten som superuser? Skicka in din ansökan enligt nedan. Kvalitetschef Anna Sjöholm Hultblad är kontaktperson för tjänsten, om du har frågor eller funderingar.  Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-04-19
Ansök här

Kontaktperson

Anna Sjöholm Hultblad Kvalitetschef