Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Teckenspråkig personlig assistent till Lund för en tjänst på ca 50%

Ort: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-26
Sista ansökningsdatum: 2021-05-17
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Vi söker en fullt teckenspråkig personlig assistent till Lund. Tjänsten ligger på ca 50% och du har i snitt 8 pass i månaden. Arbetstiderna är förlagda på må, ti, to, fre mellan kl. 15,00-09,00. Ondagar kl. 13,30-09,00. På helgen arbetar man dygnspass och på natten ingår 8 timmars väntetid.

Vår kund är en glad, social, pigg och utåtriktad ung kille som bor själv i egen lägenhet i Lund. På vardagarna arbetar han på daglig verksamhet må, ti, to och fr kl. 9,00-15,00 och onsdagar kl. 09,00-13,30.
På onsdag eftermiddag badar han varmvattensbassäng och behöver då assistent i vattnet. – inte nu pga. Corona.
På sin fritid vill han gärna träffa och umgås med andra döva. Han går på gym och gärna bio, ibland restaurang. Gillar aktivitet. Han kopplar av med spel och dator.

Han behöver hjälp med alla hushållssysslor och personlig omvårdnad. Han är rullstolsburen och behöver ibland hjälp vid förflyttning och träning.
Kunden är helt teckenspråkig. Vi söker därför dig som är fullt teckenspråkig. Tecken som stöd är inte tillräckligt.
Du bör ha erfarenhet av liknande arbete sen innan. Eftersom vår kund också är rörelsehindrad är det meriterande om du har arbetat med förflyttningar. För att trivas i rollen som personlig assistent tror vi att du är påhittig och flexibel men också strukturerad, ordningsam och lyhörd.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Omgående.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
 För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-17
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig