1. Du är här: Teckenspråkskunnig personlig assistent till Lund för tjänster på 60%/70%

Teckenspråkskunnig personlig assistent till Lund för tjänster på 60%/70%

Stad: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-18
Sista ansökningsdatum: 2019-12-18
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker två fullt teckenspråkiga personliga assistenter till Lund. Tjänsterna ligger på ca. 60% och 70%. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 14,30-08,30. På helgen ligger passen i hela dygn. På natten ingår 8,5 timmars väntetid. Tjänsten kommer att tillsättas vid årsskiftet.

Vår kund är en glad, social, pigg och utåtriktad ung kille som bor själv i en lägenhet i Lund. På vardagarna arbetar han på daglig verksamhet mellan 8,30-14,30.

På sin fritid vill han gärna träffa och umgås med andra döva. Han går på gym och gärna bio, ibland bowling. Gillar aktivitet. Han kopplar av med spel och dator.

Han behöver hjälp med alla hushållssysslor och personlig omvårdnad. Han är rullstolsburen och behöver ibland hjälp vid förflyttning och träning. Han badar i varmvattenbassäng på HAB 1 gång i veckan och behöver då assistent i vattnet.

Kunden är teckenspråkig. Vi söker därför dig som är fullt teckenspråkig. Tecken som stöd är inte tillräckligt.

Du bör ha erfarenhet av liknande arbete sen innan. Eftersom vår kund också är rörelsehindrad är det meriterande om du har arbetat med förflyttningar. För att trivas i rollen som personlig assistent tror vi att du är påhittig och flexibel men också strukturerad, ordningsam och lyhörd.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-18
Ansök här

Kontaktperson

Ann Holmström Rekryteringsansvarig