1. Du är här: Tim- och sommarvikarier på HVB i Region Uppland, Humana

Tim- och sommarvikarier på HVB i Region Uppland, Humana

Stad: Uppsala
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2020-03-18
Sista ansökningsdatum: 2020-04-05
Arbetstid: Varierande – Dag, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

OM OSS

Vi är ett professionellt vårdteam som erbjuder ungdomar med svårigheter olika former av vård, och nu söker vi behandlingspedagoger som tim- och sommarvikarier till sex HVB inom Region Uppland, Humana AB.

Samtliga HVB är mindre och familjära med max 8 platser och är belägna runt Uppsala med en omnejd på mellan 1-5 mil. Det är fem behandlingsenheter och en akutenhet med målgruppen juridiskt födda flickor med självdestruktiva beteenden och känsloregleringsproblematik.

Vår målsättning är att ge varje ungdom bättre möjligheter till att kunna leva ett bra och självständigt liv genom att åstadkomma förändring, utveckling och mognad utifrån den individuella behandlingsplanen. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och då främst kognitiv beteendeterapi (KBT). Enheterna är HBTQ-certifierade och arbetar utifrån ett normkritiskt perspektiv. Vår strävan är att vi ska vara föregångaren inom barn och ungdomsvård - de som står för kvalitet, kompetens och omvårdnad.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I arbetet som behandlingspedagog ute på våra enheter blir du en viktig del i det dagliga arbetet genom att bl.a. möta vardagen tillsammans med ungdomarna och att ha stödjande samtal. Arbetet innefattar främst behandlings- och motivationsarbete med ungdomarna utifrån ett salutogent förhållningssätt. Arbetet med ungdomarna kräver att du är riskmedveten, trygg, tydlig, lösningsfokuserad, stresstålig och har goda förutsättningar att arbeta i en ibland tuff psykosocial arbetsmiljö. Du har en god förmåga att samtala med barn och ungdomar samt att skapa bra relationer.

Som timvikarie kan man bli inbokad på dag-/kvällspass, dygnspass med sovande jour eller vaket nattpass.

KVALIFIKATIONER

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning om minst 2 år med inriktning mot barn och unga, t.ex. behandlingsassistent, behandlingspedagog, beteendevetare, socionom eller motsvarande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av KBT, MI och/eller annan evidensbaserad metod samt tidigare arbetslivserfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har god datavana.

ÖVRIGT

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs för tjänsten

Utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister och misstankeregister för personal vid HVB erfordras alltid före anställning, se Blankett

Tjänsten är en visstidsanställning.

VAD HÄNDER NU?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 5 april 2020. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.  

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

André Keshish, enhetschef HVB Eleonoragården. E-post: andre.keshish@humana.se Tel: 0725-45 27 60

Disa Steffner, förståndare HVB Dalilagården. E-post: disa.steffner@humana.se Tel: 0725-43 68 18

Kjell Gustafsson, föreståndare HVB Novagården Akut. E-post: kjell.gustafsson@humana.se Tel: 0730-65 04 95

ATT JOBBA PÅ HUMANA 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.   

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Välkommen med din ansökan! 

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2020-04-05
Ansök här

Kontaktperson

André Keshish Enhetschef