Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Tim och sommarvikarier till Landbotorp och Sandtäppevägen

Ort: Örebro
Yrkesroll: Boendestödjare
Publicerad: 2022-11-15
Sista ansökningsdatum: 2023-03-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Timvikarie till Landbotorp och Sandtäppevägen undersköterska/Boendestödjare till LSS boende 

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana i Örebro. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 
 
Om tjänsten 
 
Nu söker vi en nya timvikarier till våra verksamheter i Örebro och  vi ser helst att du även kan arbeta hos oss under julen 2022 och sommar 2023 då ordinarie personal går på semester. Vi tror på att en längre intrudutkion i vår verksamhet ger dig en bättre arbetsmiljö samt vårt klienten en tryggare vardag.  

Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på våra boenden med 6 klienter som bor i egenlägenhet på vardera boende. Vi arbetar med kontaktmanskap för varje klient. Arbetet innebär blandannat att ha nära kontakt med sjukvård, daglig verksamhet, anhöriga och övriga externa kontakter. Som vikarie  är du även delaktig i att planera aktiviteter, upprättande och uppdatering av rutiner och genomförandeplan. 

På boendet kommer du att arbeta med klienter där några har ett stort omvårdnadsbehov samt klienter med autism, utvecklingsstörning och Cerebral pares, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare. 

Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna. 
 
Schemat är förlagt till dag, kväll och varannan helg vid sommarvikariaten men det är även aktuellt att stötta upp ordinarie bemanning vid sjukdom på timmar. 
 
Vi söker dig som:

- är ansvarstagande, lyhörd och som tar egna initiativ 

- är serviceinriktad och som är van att kunna bemöta olika typer av personligheter på bästa sätt 
 
Vem är du? 

Du har ett positivt synsätt och vill arbeta för utveckling och förbättring. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa relationer och har mycket god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. 

För denna tjänst krävs; 

- att du är utbildad inom omvårdnadsarbete 

- att du har möjlighet att kunna arbeta dag, kväll och helg 

- att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift 

- hantera dokumentation och avvikelser 

 

Det är även meriterande om du; 

- har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande   pedagogik  

  
Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Intervjuer sker löpande och sommarvikariaten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta ej med att skicka in din ansökan! 

Att jobba på Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 

Välkommen till ett glatt gäng på Humana så lämna in din ansökan redan idag. 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-03-31
Ansök här

Kontaktperson

Linda Valjus Verksamhetschef