Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Timanställd NATT personal till Humana Björkhaga

Ort: Falkenberg
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2022-01-12
Sista ansökningsdatum: 2022-02-13
Arbetstid: Natt

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Då har du möjligheten att söka jobbet som omvårdnadspersonal hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker nu personal till natten som kan arbeta på timme och komplettera det befintliga arbetslaget. För rätt person finns det även goda möjligheter att så småningom påbörja ett längre vikariat alt. tillsvidareanställning. 

Om tjänsten
Humana Björkhaga är ett tryggt äldreboende beläget i Slöinge strax utanför Falkenberg. Hos oss arbetar du med kundens behov i fokus utifrån en genomförandeplan. Vi lägger största vikt vid gott bemötande, god omsorg och vardagsrehabilitering. I tjänsten ingår dokumentation vilket vi förutsätter att du tar på stort allvar. Tjänsten innebär även oftast att du erhåller delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter efter att du har uppfyllt kraven för det.

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du som söker är en person som ser möjligheter istället för hinder. 

  • Du  ger varje kund ett gott bemötande och en meningsfull dag.
  • Du utgör en del av ett team där du både kan arbeta tillsammans med kollegor men även ta stort eget ansvar

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från äldreomsorg eller hemtjänst. 
Omvårnadsutbildning är meriterande men inget krav.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: NATT, timanställning, med möjlighet till längre vikariat alt. tillsvidareanställning.
Lön:  lndividuell lönesättning av grundlön och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: snarast eller enl. överenskommelse. 

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-02-13. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lena Falk på Lena.Falk@humana.se  eller 073-625 71 77.
Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se 

Arbetstid / Varaktighet: / Natt
Sök jobbet senast 2022-02-13
Ansök här

Kontaktperson

Lena Falk Verksamhetschef +46 73 625 71 77