Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Timvikarie med chans till fast tjänst på Tjörn

Ort: Orust
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-09-22
Sista ansökningsdatum: 2022-10-20
Arbetstid: Alla

Vi söker nu en personlig assistent med chans till fast schemarad på 50-60%, kvinnan är bosatt i Höviksnäs, på Tjörn.

Kvinnan är rullstolsburen, har epilepsi som grundsjukdom samt följdkomplikationer av en stroke. Som hennes personliga assistent kommer du att vara behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien. Kvinnan har ett intresse för matlagning och att spela sällskapsspel.

Vi söker dig som är positiv och lyhörd. Då vissa kognitiva funktioner påverkades av stroken, är det viktigt att du är en lugn person som kan stötta kvinnan i olika moment i hennes vardag. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men inget krav. Främst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och personkemin mellan dig och kvinnan, som kommer att vara nyckeln till ett långvarigt samarbete.

Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2022-10-20
Ansök här

Kontaktperson

Elisabeth Hallberg Kontaktperson 031 389 66 44