Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Timvikarie sökes till kvinna i Saltsjöbaden/Nacka!

Ort: Nacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-11-09
Sista ansökningsdatum: 2023-01-01
Arbetstid: Alla

Har du en positiv inställning till livet? Söker du efter ett meningsfullt arbete, är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet?
Då tycker jag att du skall söka tjänsten.

Som personlig assistent till kvinna med en förvärvad hjärnskada efter bilolycka, kommer du att utgöra ett stöd till kvinnan i hennes dagliga liv och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan med personlig hygien, samt sysslor i hemmet såsom tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden.

Vi söker dig som kan jobba vid behov både dag, kväll och natt.
På schemat förekommer även väntetid på natten.
Du bör vara omtänksam, ansvarsfull och glad.

Vidare ser vi gärna att du tycker om att vara ute och promenera är allmänt glad samt positiv. Ett intresse för mode och shopping är extra bra här då kvinnan själv har detta, så många besök till Nacka-Forum kan väntas. Vi ser gärna att man har nära till skämt och skoj.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Urval sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Ytterligare information

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2023-01-01
Ansök här

Kontaktperson

Zishan Ahmad Kontaktperson 0857236619