Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Timvikarie sökes till ung kille i Östersund

Ort: Östersund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-29
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Timvikarie sökes till man i Östersund!

Nu söker vi en timvikarie för dagpass till en av våra kunder i Östersund. Vår kund är en ung man med autism och intellektuell funktionsnedsättning. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser.

Om tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av att hoppa in och jobba extrapass vid behov. Dessa pass utövas både i hemmet samt på kundens dagliga verksamhet. 

Hos kunden kommer du hjälpa till med alla vardagliga sysslor. Det kan vara allt ifrån att vara behjälplig vid matintag, hygienskötsel, roliga aktiviteter och liknande. 

Vi ser gärna att du som söker är en person som tycker att det är givande att hjälpa kunden leva sitt liv men också kan följa de direktiv som finns för hans vård

Vem vi söker

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av vård och omsorg eller personlig assistans, även om detta inte är något krav. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av epilepsi. 

- Du kan anpassa dig till förutbestämda rutiner och kan jobba enligt dessa

- Du är rökfri

- Du är punktlig, har en god arbetsmoral och flexibilitet

Arbetstid/Varaktighet: Dag/kvällspass varar från morgon till senare på kvällen där natten sen tar över.
Vi tillämpar anställningsformen timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

 

Vad händer nu? 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

På Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig