Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Timvikarie sökes till ungdom i Motala

Ort: Motala
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-29
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Timvikarie sökes till ungdom i Motala

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en engagerad person med positiv ådra som vill bli del av ett härligt team! Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie över sommaren för att stötta upp vid ordinarie personals semester. Det kan även finnas möjighet till omgående start för rätt person. 


Om tjänsten:

Som personlig assistent hos vår kund är du hans förlängda arm och tar vid och hjälper till där funktionsnedsättningen sätter gränser. För att passa i rollen behöver du vara en trygg, positiv och glad person som gärna har tidigare erfarenhet av vårdyrket. Vi ser gärna att du som söker uppskattar känslan av att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du tycker om att jobba med ungdomar och att du uppskattar en aktiv arbetsplats! Mer information om kunden och jobbet ges vid aktuell intervju. 

För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande:

- Du kommunicerar obehindrat på svenska, både i tal och i skrift,

- Du har god fysik och kan genomföra förflyttningar,

- Du lever en relativt aktiv livsstil,

- Du kan uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.


Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.


Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är ett timvikariat som innebär att man hoppar in vid behov. Mer om arbetstiderna tas vid aktuell intervju men man jobbar eftermiddag, kväll, vaken natt och helg.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.


Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande. 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Registerutdrag
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Frågor?
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Joakim Andersson Kund- och assistentansvarig