Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Timvikarie som personlig assistent till man i Järna

Ort: Södertälje
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-30
Sista ansökningsdatum: 2021-06-16
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Nu söker vi en personlig assistent till vår kund i centrala Järna, söder om Södertälje. Vår kund är en trevlig man i 60-års åldern som bor tillsammans med sin fru och hund i en villa bara ett stenkast från Järna station. Han har ett stort intresse för matlagning och har en fin trädgård som omgärdar huset som han tycker om att vistas i. Vår kund har MS och är rullstolsbunden.

Om tjänsten:
Som personlig assistent kommer du att hjälpa honom med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag såsom påklädning, personlig omvårdnad och hushållssysslor. Inga tunga lyft förekommer, lifthjälpmedel finns hos kunden.

Vi söker dig som är intresserad av att vara timvikarie vid ordinarie personals frånvaro. Arbetspassen kan vara förlagda under dag- och kvällstid mellan klockan 08:00-16:00 eller 11.30-21.30. Det kan även vara helger med arbetstider mellan 08.30-21.30.

Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Vem vi söker:
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som personlig assistent, med fördel erfarenhet av att arbeta med vuxna som är rullstolsburna. Du kan laga mat och baka och är en noggrann person som gillar ordning. Du kan samarbeta med kollegor och talar, läser och förstår svenska flytande. Vi ser även att du kan ta egna initiativ.

För att bli aktuell krävs:
-Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
-Du trivs med att laga mat och att fixa med trädgårdsarbete
-Du har grundläggande datorkunskaper
-Du tål hundar eftersom hund finns i hemmet
-Du kan uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister

Om du har körkort och tillgång till egen bil är det meriterande men inget krav.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:  
https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/
Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-06-16
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig