Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Timvikarie till ung kvinna i Eskilstuna

Ort: Eskilstuna
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-10
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en flexibel timvikarie som vill arbeta med en glad tjej i 20-årsåldern boende i Eskilstuna. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund har autistiskt syndrom, måttlig utvecklingsstörning samt epilepsi och vi söker nu flexibel timvikarie som kan hoppa in vid behov.
Kunden bor hemma hos sin familj och som assistent arbetar man mestadels i deras hem. Kundens språk är begränsat men hon kommunicerar även via kroppsspråket, pekningar, ljud och hon använder sig av PECS-skärm. 

Det är viktigt att du som person har en del datorvana samt är lekfull och initiativrik då vår kund tycker mycket om att tillbringa sin tid framför datorn men även att leka och vara aktiv.
Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som exempelvis påklädning och personlig omvårdnad.

Du som söker tjänsten behöver vara en positiv, glad, varm, tålmodig och trygg person med barnasinnet kvar. Viktigt är också att du är lyhörd och kan uppmärksamma kundens signaler.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Ett plus är också att du pratar polska samt har tidigare erfarenhet av autism och epilepsi, men det är inget krav. 

För denna tjänst krävs det att du har:
B-körkort och tillgång till bil

D
et är även meriterande om du:
- har erfarenhet av autism
- talar polska

- har datorvana
- är flexibel 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikarie vid behov 
Arbetstiderna är förlagda med ett kort pass på morgonen sedan ca:13:00-19:00.  Observera att tiderna kan ändras då de styrs efter kundens dagliga verksamhet

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Caroline Arbestål Rekryteringsansvarig caroline.arbestal@humana.se