Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Timvikarie

Ort: Härryda
Yrkesroll: Övriga
Publicerad: 2021-11-18
Sista ansökningsdatum: 2021-12-31
Arbetstid: Dag

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som timvikarie hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri . Hela landet är vårt upptagningsområde. Boende LSS Östra Backa ligger 3 km från Landvetter och har 6 lägenheter.

Lön: Beskriv att lönen sker enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Anställning
Anställningsform: Timvikarie
Lön: Enligt överenskommelse
Vi begär utdrag ur belastningsregistret för samtlig personal vid anställning.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta både självständigt samt i grupp och är flexibel och initiativrik. Vi ser helst att du är utbildad skötare, undersköterska, behandlingsassistent eller så går du på utbildning just nu. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och målgrupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev snarast men senast 31 december men intervjuer och anställning sker löpande. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på mejl " eleni.vanek@humana.se" eller ringa gruppledare Louise W.  0701 647396

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-12-31
Ansök här

Kontaktperson

Eleni Vanek Interimchef