Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Timvikarier natt & dag

Ort: Skövde
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2021-04-28
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Alla

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Om tjänsterna

Vi behöver timvikarier på både Hvb Kilen (Lerdala) och Hvb Sörby (Töreboda). Som timvikarie hos oss blir man en viktig del i vår verksamhet samt delaktig i alla förekommande sysslor på ett hvb hem. Vi tar emot flickor 13 - 18 år enligt SoL och LVU. Flickorna kommer från hela landet och har placerats av olika anledningar. Gemensamt är att de alla har behov av omsorg och trygga vuxna. 

Våra verksamheter är baserad på en miljöterapeutisk grund med ett stort fokus på att skapa trygghet för flickorna. Vi jobbar mycket med fysisk aktivitet, samtal, adl, grupper och programverksamhet. Sörby är en akutenhet där man bor en kortare tid och vårt fokus främst ligger på att skapa lugn, trygghet och vara behjälpliga med kartläggning inför framtida insatser. Kilen är en akut/utredning och behandlingsenhet där vi jobbar med god omsorg, trygghet, specifika uppdrag och förändring, här är man ofta kvar lite längre. 

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi har behov av vikarier som kan jobba både dag, kväll, sovande jour och helger, vi har även behov av vikarier som kan jobba vaken natt.

Lön: Lönesättning sker enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Vi intervjuar och tillsätter löpande under ansökningstiden

 

Vem är du? 

Vi söker dig som på riktigt är intresserad att jobba med ungdomar. Vi önskar att du är lösningsorienterad, organiserad, ansvarsfull men även tycker om och ser nyttan i att aktiveras. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.  

 

För denna tjänst krävs det att du:  

- Har körkort 

- Är motiverad 

- Att du lämnar utdrag ur belastningsregistret 

Det är även meriterande om du:  

- Har erfarenhet av behandlingsarbete

- har dokumentationsvana 

- är flerspråkig

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.   

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är (skriv datum). Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.  

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta (kontaktpersonens för- och efternamn) på (mailadress) eller (telefonnummer). 

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Mikael Eriksson Föreståndare