Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Timvikarier sökes till äldre man i Säffle!

Ort: Säffle
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-11
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker just nu efter dig som vill jobba extra som personlig assistent i Säffle!

 

 I arbetet som personlig assistent i Svanskog arbetar du hos en man i 70års-åldern med MS. Han är rullstolsburen och behöver hjälp med det mesta som kan uppkomma i vardagen. Mannen kommunicerar själv med dig och du fungerar som en hjälpande hand.

Vårt uppdrag utgår från kunden och hans behov, vilket gör att det är viktigt att du delar vår syn på personlig assistans. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta på, och vi vill att detta är ett yrke som du är stolt över att utföra!

 

 

 Vi söker dig som:

 

 - Har körkort

 

 - Är rök- och snusfri

 

 - Gärna har erfarenhet av arbete inom vården

 

 

 

 Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

 Arbetstid/Varaktighet: Timvikariat med varierande dag, kväll/natt, vardag och helgspass. En del av nattpassen utgörs av vad som kallas "väntetid", tidigare kallad jourtid. Som timvikarie står du till förfogande när ordinarie personal inte är tillgänlig att jobba.

 

 Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

 

 Tillträde: Omgående. 

 

 Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

 

 

 Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hampus Jendle. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Allis Lilja Rekryterings- och bemanningsansvarig allis.lilja@humana.se