1. Du är här: Personliga assistenter sökes till kvinna utanför Växjö

Personliga assistenter sökes till kvinna utanför Växjö

Stad: Växjö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-09-12
Sista ansökningsdatum: 2019-10-12
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Trivs du med att arbeta med människor och är omsorgsfull? Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent!

På Humana värdesätter vi arbetsglädje, kompetens genom att fokusera på att ge god assistans med ansvar och ta hand om våra kunder med engagemang - Välkommen till Humana.

 

Vi söker personliga assistenter till en av våra kvinnliga kunder boendes ca 2 mil utanför Växjö. Kvinnan är i 50-års åldern och har flerfunktionsnedsättning vilket innebär att hon är i behov av assistans i sin vardag och som assistent kommer du hjälpa henne med olika sysslor i vardagen. Hon är rullstolsburen och behöver hjälp med bland annat personlig hygien, förflyttningar, hushållsarbete, fritidsaktiviteter och liknande. Kunden har allergier mot häst, katt, tvättmedel, sköljmedel, parfym, ull, starka dofter,dun, nötter, citrusfrukter. Det gäller att du som assistent visar hänsyn till dessa allergier.

Du som söker bör vara ordningsam, ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta med kollegor och andra personer som finns i kundens omgivning, såsom anhöriga med fler.  Vi söker dig som är trygg i dig själv, positiv, lugn, och noggrann. I vardagen är det viktigt med en klar och tydlig struktur, där du som assistent har en avgörande roll. Du ska ha förmågan att kunna ta egna initiativ men också vara lyhörd. Det är meriterande om du har erfarenhet men personlig lämplighet, sunt förnuft samt pålitlighet är viktiga egenskaper.

Vår kund söker främst kvinnliga assistenter, dock är personkemi viktigt och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Det är viktigt att du har förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem och vad uppdraget som personlig assistent innebär.

Till denna kund söker vi i första hand kvinnliga assistenter som hunnit samla på sig lite livserfarenhet dock är personkemin avgörande. Du som söker måste ha körkort samt tillgång till egen bil då detta behövs för att kunna ta sig till kundens hem.

Specifikation

  • Erfarenhet av vård, omsorg, personlig assistans är meriterande.
  • Körkort och tillgång till bil är ett krav för att du ska kunna ta dig till och från arbetet.
  • Du som söker bör tala och skriva god svenska.
  • Då kunden har flera allergier så bör ha detta i åtanke när du gör din ansökan.

Arbetstid/Varaktighet: Vi kommer att rekrytera flera tjänster på schema och även timvikarier. Mer information ges vid intervjutillfället.

Anställning Så länge uppdraget varar och timvikariat. Start 1 oktober.

Arbetstiden är på vardag och helg med varierande arbetstider. Mer information ges vid intervjutillfället.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Urval sker löpande. Om du tror att du passar för tjänsten, tveka inte att söka redan idag! Ange i din ansökan om du söker tjänst eller timvikariat. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-10-12
Ansök här

Kontaktperson

Diana Malic Rekryteringsansvarig 0470-322042