Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Tjej i Älta, Nacka söker personlig assistent

Ort: Nacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-25
Sista ansökningsdatum: 2021-12-23
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent till en kulturintresserad tjej i Älta? Då kanske du är vår nästa kollega

Vår kund är en tjej som bor med sin familj. Hon sitter i rullstol och du som assistent ska stötta med det som kan tänkas uppkomma i vardagen, såväl i hemmet som iväg på aktiviteter. Vår kund studerar estetiskt gymnasium och du kommer även att stötta henne i skolarbetet vilket kräver god datavana. Det förekommer både manuella lyft och förflyttningar med hjälpmedel vilket kräver att du som söker tjänsten har god fysik.

Vår kund gillar bland annat litteratur, teater och fotografering, hon besöker gärna filmfestivaler, museum, restauranger och går på konserter, men kan samtidigt uppskatta en kväll hemma i soffan. Vi ser gärna att du som söker delar kundens intresse för kultur och har du erfarenhet av redigering i program som Adobe Photoshop och/eller Adobe Illustrator är det meriterande. Då vår kund är spontan söker vi dig som är flexibel och öppen för att en dag inte alltid är den andra lik. Vidare finns det en hund i hemmet så det är viktigt att du inte är allergisk eller rädd för hundar. 

Tjänstgöringsgrad: ca 70-100%
Arbetstid: Dagtid och kvällstid, vardag som helg. God möjlighet att påverka sitt egna schema
Anställning/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-12-23
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig