Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Tonårstjej på Öland söker personlig assistent

Ort: Borgholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-24
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb? Välkommen till Humana – det ledande nordiska omsorgsföretaget. Läs mer på www.humana.se.


Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder som bor tillsammans med sin familj på landsbygden utanför Borgholm. Det är en tjej på 15 år som lever med flerfunktionshinder, epilepsi och utvecklingsstörning och behöver hjälp i sin vardag med allt från måltider och hygien till att göra utflykter, sjunga, läsa böcker och bada.

Det krävs ingen särskild erfarenhet för jobbet utan det viktigaste är att personkemin stämmer men det är viktigt är att du är intresserad av att arbeta med ungdomar med funktionshinder.
För att trivas i rollen tror vi att du är en trygg och stabil person med fötterna på jorden men som även är pedagogisk, positiv, engagerad, ansvarsfull samt lyhörd inför att kunna anpassa ditt arbete efter kundens behov. Det är till stor fördel om du har erfarenhet av autism sen tidigare, men inget krav. Du behöver vara rökfri och kunna ta dig till kunden som bor på landsbygden utan buss/tågförbindelser.


Tjänsten gäller för 1 kvällspass varje vecka (oftast torsdagar 15.55-21.30) men med möjlighet till att kunna arbeta mer om så önskas då det finns behov att täcka upp även för lov, helger och extratider. Det finns också möjlighet till heltid under 5 veckor på sommarlovet. 


Kvalifikationer:
- Bil och körkort: Önskvärt men ej krav men måste kunna ta sig ut till kund som bor på landsbygden
- Personlighet: Trygg och stabil
- Profil: Vi ser helst kvinnliga sökanden

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående. Vänta inte med din ansökan då vi tillsätter tjänsten löpande.


OBS Glöm inte beställa blankett 4429 (Polisregister) www.polisen.se/registerutdrag 


Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig