Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Torpet HVB söker behandlingspedagog

Ort: Hörby
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2021-04-30
Sista ansökningsdatum: 2021-06-11
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Torpt HVB - söker behandlingspedagog

Torpet HVB är ett behandlingshem där vi välkomnar pojkar/unga män 14-18 år, med missbruks- och annan psykosocial problematik. Torpet HVB är beläget vackert och lantligt utanför Hörby.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

 

Dina arbetsuppgifter

Som behandlingspedagog på Torpet HVB har du väldigt varierande arbetsuppgifter, där huvudsyftet är att erbjuda ungdomarna en trygg, omvårdande och strukturerad vardag. Som behandlingspedagog är det viktigt att du kan möta ungdomarnas behov och samtidigt upprätthålla struktur för att vägleda ungdomarna. Du kommer att bli kontaktperson till ungdomar och därmed ha ett ansvar för att behandlingen bedrivs utifrån den vårdplan och genomförandeplan ungdomen har, samt att strukturerade behandlingssamtal sker kontinuerligt. Behandlingsinsatser och observationer dokumenteras i journalsystemet iDok.

Det förekommar dessutom andra vardagliga arbetsuppgifter såsom matlagning, städning och körningar.

 

Kravprofil för att jobba hos oss på Torpet HVB

Du ska minst ha en tvåårig eftergymnasial utbildning inom socialt arbete.

Du ska ha B-körkort - till manuell växellåda

Du ska ha en god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt.

Du ska vara trygg i dig själv och kunna arbeta självständigt. 

Dessutom ska du se möjligheter istället för problem, vara driftig, stresstålig, pålitlig, empatisk och duktig på att skapa och behålla relationer.

Mycket viktigt och självklart ska du tycka det är spännande, utmanande och roligt att jobba med målgruppen.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att jobba på HVB, om du har utbildning i MI, KBT och/eller A-cra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Du kommer att ingå i en kompetent arbetsgrupp, som varje dag gör sitt yttersta för att ungdomarna ska trivas och uppnå sina delmål. I gruppen ingår förutom behandlingspedagoger även verksamhetschef, samordnare, behandlingsansvarig/terapeut och sjuksköterska.

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid och sovande jour, vardag och helg. 100% tillsvidaretjänst.

Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.   

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 20210312. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.  

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Marie Ekberg  på marie.ekberg@humana.se eller 0725 867051

För anställning hos oss krävs utdrag ur belastnings- och misstankerregister.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-06-11
Ansök här

Kontaktperson

Marie Ekberg Föreståndare 0725-867051