1. Du är här: Träningsintresserad samt teckenspråkskunnig personlig assistent behövs i Örebro samt Västerås

Träningsintresserad samt teckenspråkskunnig personlig assistent behövs i Örebro samt Västerås

Stad: Örebro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2018-12-07
Sista ansökningsdatum: 2019-01-06
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Kunden är en 19 årig kille som under vardagarna studerar i Örebro och under helgerna bor i Västerås hos sina föräldrar.

Kunden behöver coachande hjälp i sin vardag. Han tränar mycket på fritiden, bland annat racerunning, simning och gym. Det är därför viktigt att du som söker tycker om att träna och inte ser det som något hinder. Han behöver din hjälp med att följa med på träning och annat på fritiden. 

Han behöver även hjälp med en del praktiska behov och göromål som städning, tvätt av kläder, matlagning, diskning och viss påklädning och hygien. Viktigt är att Du även vill vara med och utveckla kunden och dig själv när det gäller språk och kommunikation. Han använder teckenspråk när han kommunicerar.

Det ses även som ett plus om du delat kudnens intressen som bland annat är musik, spela spel och köra fyrhjuling.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från en liknande roll
  • Kan teckenspråk
  • Är träningsintresserad
  • Har körkort

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Arbetstiden föreligger på kvällstid i Örebro: ca15-21:00 måndag till torsdag. Men man ska även kunna hoppa in extra när kund befinner sig i Västerås fredag till söndag. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omkring 8 januari 2019

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-01-06
Ansök här