1. Du är här: Träningsintresserad samt teckenspråkskunnig personlig assistent sökes

Träningsintresserad samt teckenspråkskunnig personlig assistent sökes

Stad: Örebro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-09-20
Sista ansökningsdatum: 2019-10-20
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten:

Kunden är en 20 årig kille som under vardagarna studerar i Örebro och under helgerna bor i Västerås hos sina föräldrar samt under sommaruppehållet.

Kunden behöver coachande hjälp i sin vardag. Han tränar mycket på fritiden, bland annat racerunning, simning och gym. Det är därför viktigt att du som söker tycker om att träna och inte ser det som något hinder. Han behöver din hjälp med att följa med på träning och annat på fritiden. 

Vi letar efter någon som kan arbeta fredagar kl: 15-19:00. Kund behöver ta sig från skola, till träning och därefter hem till sina föräldrar. Du bör kunna vara med på racerunning och kunna springa med kund. Du kommer att köra kundens bil och därför är körkort ett krav. 

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från en liknande roll
  • Kan teckenspråk (inte bara tecken som stöd) 
  • Är träningsintresserad
  • Har körkort

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Arbetstiden föreligger dagtid samt kvällstid i Västerås under sommarmånaderna. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Snarast för att påbörja introduktion

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-10-20
Ansök här