Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Trevlig kvinna i centrala Stockholm söker personlig assistent

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-20
Sista ansökningsdatum: 2022-02-24
Arbetstid: Dag

Trevlig kvinna i 60-års åldern som bor tillsammans med sin make vid Kungsholmstorg i centrala Stockholm söker nu en personlig assistent.

Vår kund har atypisk Parkinson (MSA-C) och är rullstolsburen. I arbetet som personlig assistent kommer du att hjälpa henne med allt som uppstår i hennes vardag; förflyttningar, personlig hygien, på- och avklädning samt lättare hushållssysslor.

Tjänstgöringsgraden är ca 45-50% och du arbetar enligt följande schema:

Vecka 1 måndag, lördag och söndag kl. 7:45-15:20
Vecka 2 tisdag, onsdag, torsdag, fredag kl. 7:45-15:20
Vecka 3 måndag kl. 7:45-15:20 (möjlighet finns att arbeta även helgen denna vecka)
Vecka 4 torsdag, fredag kl. 7:45-15:20

Innan du börjar arbeta på schema kommer du att genomgå en grundlig introduktion för en trygg och säker assistans

Vi ser gärna att du som söker är lyhörd, följsam och inte för pratsam. Då kunden medicineras och sondmatas är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av PEG. Det är även meriterande om du arbetat inom vård och omsorg tidigare, i synnerhet personlig assistans. Att kunna behärska det svenska språket, både i tal och förståelse är mycket viktigt då kunden har talsvårigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: Ca 65%

Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen ”så länge anställningen varar” samt timanställning.

Lön: Fast lön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana 
HÄR 

Välkommen med din ansökan

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-24
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig