Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Trygg assistent sökes till tjej i Fårösund, Gotland

Ort: Gotland
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-13
Sista ansökningsdatum: 2021-11-17
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Hej, jag är en tjej på 20 år som studerar och bor på Fårösunds folkhögskola.

Jag har en muskelsjukdom som gör att jag behöver hjälp med det fysiska såsom påklädning, handräckning, förflyttningar etc. Att kommunicera klarar jag själv och med din diskreta hjälp kan jag umgås med mina vänner på det sätt jag vill. På natten behöver jag hjälp med vändningar och justeringar. 

Jag söker nu timvikarier som kan ställa upp att arbeta med kort varsel vid min ordinarie personals frånvaro. Arbetstiderna är 08:00-20:00, samt 20:00-08:00. Det finns även möjlighet till några pass på schemarad.

Jag ser gärna att du som söker är en lugn, självständig och okomplicerad person som är trygg i dig själv och trivs i ditt eget sällskap.

Du bör ha bra fysik då manuella lyft förekommer och du har lätt för att komma ihåg instruktioner. Det är viktigt för mig att du förstår när du ska hålla dig i bakgrunden och när du ska vara nära till hands.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-17
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig