Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Trygg och aktiv personlig assistent sökes till kvinna i Motala

Ort: Motala
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-29
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

I rollen som personlig assistent kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker nu en personlig assistent för arbete varannan helg till en av våra kunder i Motala. Kunden har ett multihandikapp vilket innebär att du som personlig assistent kommer att vara till hjälp där hennes funktionsnedsättning sätter gränser. Under arbetspassen hjälper du till med exempelvis personlig omvårdnad, hushållssysslor samt vid aktiviteter.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet från vårdyrket.

För att passa in i kundens vardag är du en lugn, trygg och lyhörd person. Du beskrivs även som flexibel, aktiv och sportig och har en lättsam personlighet.

I rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan är du varmt välkommen med din ansökan!


Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Schemalagda pass varannan helg samt vid behov. Arbetspassen är förlagda dag, kväll, natt och helg. Arbetspassen är dubbelbemannade. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.


Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Joakim Andersson Kund- och assistentansvarig