Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes på heltid till kvinna i Årstadal

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-22
Sista ansökningsdatum: 2021-11-04
Arbetstid: Alla

Vi söker nu personliga assistenter till en trevlig kvinna i 50-årsåldern med intresse för bland annat musik. Till följd av nervsjukdomen ALS är hon i behov av personlig assistans för att få sin vardag att fungera. 

Om tjänsten
I arbetet som personlig assistent kommer du att hjälpa henne med allt som uppstår i hennes vardag såsom exempelvis personlig omvårdnad, men även att följa med och uträtta ärenden och vara social över en kopp kaffe. Hon kommunicerar via en bokstavstavla så erfarenhet från det är merieterande men inget krav. 

Arbetstiderna är förlagda på dag och kväll vardag och helg. 

Vi ser gärna att du som söker delar kundens intresse för musik samt är trygg, engagerad och omtänksam. Det är meriterande om du har:
- erfarenhet från personlig assistans eller vård och omsorg
- erfarenhet av ALS, PEG och Track.
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift på grund av kundens sjukdomsbild.

Tjänstgöringsgrad: 100%
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-11-04
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig