1. Du är här: Tvillingar på 15 år i Solna söker härlig personlig assistent!

Tvillingar på 15 år i Solna söker härlig personlig assistent!

Stad: Solna
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-12-05
Sista ansökningsdatum: 2020-01-05
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Hej! Vi är två tvillingbröder på 15 år som nu söker två nya assistenter till vår assistansgrupp. Eftersom att vi båda behöver assistans jobbar du tillsammans med en kollega då vi oftast är tillsammans.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro, samt dig som är intresserad av ett schema på ca 60%. Arbetspassen är förlagda på morgonen 2 timmar för att hjälpa oss att komma iväg till skolan, samt på eftermiddagar/kvällar ca 4-5 timmar. Schemat kommer ungefär att se ut som följande, med reservation för vissa ändringar enligt överenskommelse:

Måndag: morgonpass 06.15-08.15 + eftermiddagspass 15-19
Tisdag: eftermiddagspass 15-19
Onsdag: morgonpass 06.15-08.15 + eftermiddagspass 15-19
Torsdag: eftermiddagspass 15-19
Lördag: eftermiddagspass 15-19

Många av våra assistenter kombinerar jobbet med studier eller andra tjänster på Humana. När vi har sommarlov kommer vi att behöva mer assistans och arbetspassen på vardagar kommer att vara längre.

Ditt arbete går ut på att hjälpa oss med det vi inte klarar själva då vi båda har en cp-skada. Du är helt enkelt våra armar och ben. Många arbetspass kommer du följa med oss på roliga aktiviteter, som exempelvis åka och bada. Vi tycker också om kricket, mat och datorer bland annat. Vi gillar när det händer saker så vi tror att du som söker har bra initiativförmåga och mycket positiv energi. Vi har ofta väldigt roligt tillsammans med våra assistenter så viktigast för oss är att vi klickar och att du och gruppen trivs med varandra.

Är du intresserad av tjänsten? Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande. Och du, glöm inte att beställa ett utdrag ifrån ditt belastningsregister. Du hittar information kring detta längst ner i annonsen.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-01-05
Ansök här