Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Undersköterska till Dals Ängar

Ort: Falkenberg
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2021-10-08
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Undersköterska till Dals Ängars äldreboende

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Välkommen till Humana!

Nu söker vi på Humana Dals Ängar dig som undersköterska. Vi erbjuder ett spännande och givande arbete där du får möjlighet att göra skillnad för våra kunder samt jobba i vår verksamhet i nya lokaler med modern teknik och glada kollegor! Vi har både somatiska och demens avdelningar.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska meriterande med erfarenhet som undersköterska på ett äldreboende. Du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. För att klara av denna tjänst ser vi att du har vana av att dokumentera och behärskar svenska i tal och skrift. 

Din arbetsdag
Som omsorgspersonal hos oss stöttar du kunden att klara av sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, påklädning, måltider samt städ och tvätt. Du bidrar till att kunden har en social och meningsfull dag och upplever trygghet. Du utför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt dokumenterar i social journal. Under din arbetsdag har du kontakt med kollegor i olika professioner, vilket kräver samarbete, bra dialog och återkoppling. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  Tillsvidareanställning 75%. Dag/kväll/helg rullande schema.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: 1 november eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring. 

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-11-30. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer/digitala intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Elzbieta Durling på elzbieta.durling@humana.se .
Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se 

 

 

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Elzbieta Durling