Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-08-30

Undersköterska till Humana Björnö Äldreboende

Om tjänsten

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.


Humana Björnö i Norrtälje är ett modernt boende med genomtänkt design där kvalitet står i fokus. Boendet har totalt 60 lägenheter fördelat på tre våningsplan fördelat om 6 enheter med 10 lägenheter. På varje enhet finns gemensamt kök/matsal samt gemensam inglasad balkong. I verksamheten finns ett gym, ett flertal samvarorum, en mysig inramad trädgård med ett trevligt växthus. Här arbetar vi utifrån ett personcentrerat förhållningssätt och Humanas värdegrund - Glädje, Engagemang och Ansvar.

Vi ökar vår beläggning och ska nu planera för att öppna upp Plan2 med start 28 augusti. Vi hoppas att just du vill vara med och starta upp något från grunden. Välkommen med din ansökan! 

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från äldreomsorgen och särskilt demensvård. Även du som vårdbiträde med erfarenhet av äldreomsorg/demensvård är välkommen med en ansökan. 

Vi ser att du har följande personliga egenskaper:

- Positiv, engagerad och serviceinriktad med ett gott bemötande i alla lägen
- Ansvarstagande och initiativrik
- God samarbetsförmåga

Vidare vill vi att du på ett naturligt sätt har förmågan att arbeta aktivt för att skapa meningsfulla aktiviteter, både inomhus och utomhus. Hos oss har alla medarbetare ett ansvarsområde - det är så vi bygger ett bra team. Berätta gärna i ditt personliga brev vad just du brinner lite extra för. 

För att klara av denna tjänst måste du ha vana av att dokumentera och behärska svenska språket i både tal och skrift. 

Din arbetsdag
Som omsorgspersonal hos oss stöttar du kunden att klara av sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, påklädning, måltider samt städ och tvätt. Du bidrar till att kunden har en social och meningsfull dag och upplever trygghet. Du utför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt dokumenterar i social journal. Under din arbetsdag har du kontakt med kollegor i olika professioner, vilket kräver samarbete, bra dialog och återkoppling. 

Vi på Humana vet att det är viktigt att trivas och känna sig delaktig på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du utifrån olika ansvarsområden har möjlighet att utvecklas. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att veta vem du är och vad du kan bidra med hos oss på Humana Björnö. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Deltid 50%, 70%, 75% m-fl. Dag/kväll rullande schema. Arbete varannan helg. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön: Individuell lönesättning enl. överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar alltid utifrån vår värdegrund där våra värdegrundsord - Glädje, Engagemang, Ansvar - är ledande i vårt dagliga arbete.

Kontaktperson

Nina Jones Verksamhetschef