Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Undersköterska till Riddarstensgårdens äldreboende

Ort: Lerum
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2022-01-10
Sista ansökningsdatum: 2022-02-25
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.


Nu söker vi på Humana Riddarstensgården en undersköterska. Riddarstensgården består av fem enheter med totalt 40 enrumslägenheter. Inom varje enhet finns gemensamhetsutrymmen och fina uteplatser. Riddarstensgården är ett Silviahemcertifierat boende vilket innebär att personalen på Riddarstensgården är utbildade i demensvård i syfte att kunna bidra till högsta möjliga livskvalitet för demenssjuka och deras anhöriga.  Vi erbjuder ett spännande och givande arbete där du får möjlighet att göra skillnad för våra kunder samt jobba i vår verksamhet som ligger vackert i ett grönområde på Riddarstenshöjden i Lerum.

Om tjänsten
För denna tjänst krävs det att du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorg eller hemtjänst. Vi söker dig som är prestigelös, lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.  Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har en god samarbetsförmåga. 

Som undersköterska hos oss på Humana ingår bland annat  följande arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 - Vara kontaktperson, där du utifrån ett personcentrerat förhållningsätt ansvarar för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan
 - Följa kunders veckoplanering och genomförandeplan utifrån ett personcentrerat förhållningsätt
 - Erhålla delegering av läkemedel från sjuksköterska
 - Genomförande av aktiviteter
 - Hantera dokumentation och avvikelser
 - Teamarbete, där du tillsammans med dina kollegor har ett helhetsanvar för att planera och fördela arbetsuppgifter
 - Tydlig kommunikation med HSL personal; Sjuksköterska, Rehabpersonal och jour sjuksköterska

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  Tillsvidareanställning deltid 80%, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, och övriga ersättningar sker enl. kollektivavtal
Tillträde: enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att arbeta i team, är ansvarstagande och har förmåga att se till hela avdelningen.  Du har ett positivt synsätt och är van att arbeta med bland annat dokumentation, med kvalitet som ledord. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personcentrerat arbete. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att skapa relationer och har en god samarbetsförmåga.
 
För denna tjänst krävs det att du:
-  är utbildad undersköterska
 
Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst
- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi
- har erfarenhet av att jobba i team

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-02-25. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Petra Höglund på petra.hoglund@humana.se eller 0701 64 74 64.
Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-02-25
Ansök här

Kontaktperson

Petra Nilsson Höglund Verksamhetschef +46 70 164 74 64