Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Undersköterska, timmar och sommar

Ort: Hässleholm
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2023-01-17
Sista ansökningsdatum: 2023-04-30
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv?  En arbetsplats där du samtidigt erbjuds ett viktigt och spännande jobb?  

Välkommen till Humana!  

Solhäll i Vittsjö är en del av Humana som är en ledande aktör inom avancerad psykiatri. 

Enheten ligger centralt i Vittsjö och är ett boende för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning med eller utan behov av somatisk hjälp. Hos oss bor klienter från 18 år och uppåt. 

Vi är en arbetsgrupp som brinner för vårt arbete att göra skillnad för personer som behöver hjälp- och stödinsatser. Vår värdegrund; Engagemang, Glädje och Ansvar genomsyrar och leder vårt arbete.  Vi lägger stor vikt vid bemötande, delaktighet och självbestämmande. Vi eftersträvar hög kvalitet utifrån visionen - Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, skötare/undersköterskor/behandlingspedagog, aktivitetspersonal, kock samt psykiatriker.  

Vi har för tillfället fyra avdelningar.

Personlig lämplighet värderas högt och vi ser fram emot att få träffa dig som inte är rädd för att sticka ut på ett positivt sätt.  

 

Vem är du?  

- Du är utbildad undersköterska/skötare eller har motsvarande kunskap.

- Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med målgruppen.  

- Vi förutsätter att Du är lösningsfokuserad, lyhörd och flexibel.  

- Du behöver vara trygg och stabil i situationer som kan vara stressande. Erfarenhet av att ha arbetat med personer som kan ha ett utåtagerande beteende är meriterande.  

- Du ska vara ansvarsfull och själv kunna strukturera ditt arbete, men också ha social kompetens och kunna samarbeta med andra. 

- Du behöver ha en pedagogisk insikt om människors olika förutsättningar och kunna anpassa ditt sätt att kommunicera därefter.  

 

Lön: Individuell lönesättning  

 

För anställning hos oss krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret, ta gärna med det redan på en eventuell intervju.  

Tjänsterna är timvikariat eller sommarvikariat. För rätt person finns alltid möjlighet för anställning längre fram.

Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Vid frågor kontakta Biträdande Verksamhetschef Anna Jönsson på telefon 076-1180141 anna.jonsson@humana.se  

 

Att jobba på Humana 

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Anna Jönsson Biträdande verksamhetschef