Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Undersköterska/Boendestödjare till LSS boende

Ort: Örebro
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2022-04-13
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana i Örebro. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet på Sandtäppevägen i Örebro. Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter som bor i egen lägenhet. Vi arbetar med kontaktmannaskap för varje klient och som ordinarie personal kommer du att vara ansvarig kontaktman för en av våra klienter på boende. Detta innebär bland annat att ha nära kontakt med sjukvård, daglig verksamhet, anhöriga och övriga externa kontakter. Som kontaktman är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande och uppdatering av rutiner och genomförandeplan.

På boendet kommer du att arbeta med klienter som både har ett stort omvårdnadsbehov och klienter med autism, utvecklingsstörning och downs syndrom, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare.

Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna.

Schemat är förlagt till dag, kväll och varannan helg. 

Vi söker dig som;
- är ansvarstagande, lyhörd och som tar egna initiativ
- är serviceinriktad och som är van att kunna bemöta olika typer av personligheter på bästa sätt


Vem är du?

Du har ett positivt synsätt och vill arbeta för utveckling och förbättring. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa relationer och har mycket god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.

För denna tjänst krävs;

- att du är utbildad inom omvårdnadsarbete

- att du har möjlighet att kunna arbeta dag, kväll och helg

- att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift

- hantera dokumentation och avvikelser

 

Det är även meriterande om du;

- har körkort och tillgång till bil

- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 80%, arbetet är schemalagt dag, kväll och varannan helg. Tjänsten är en tillsvidare anställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal
Tillträde: 1 juli 2022
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta ej med att skicka in din ansökan!

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Linnea Smedberg Biträdande verksamhetschef 0730854403