Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Undersköterskor till Humanas nya boende i Norrtälje Östhamra

Ort: Norrtälje
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2021-10-11
Sista ansökningsdatum: 2021-11-12
Arbetstid: Dag

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb, samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv med ledorden engagemang, glädje och ansvar? Vill du dessutom vara med och starta ett helt nytt modernt boende, där du får möjlighet till delaktighet och inflytande. Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska hos oss på Humana! Boendet "Norrtälje Östhamra" öppnade i september 2021, fint beläget i Norrtälje med närhet till kommunikation.

Läs gärna mer om verksamheten på vår hemsida.

Om tjänsten

Vi söker nu flera undersköterskor som vill vara med på denna spännande resa i uppstarten, där ni tillsammans bygger upp verksamhetens rutiner och arbetssätt utifrån våra riktlinjer i vårt kvalitetsledningssystem. 

Som undersköterska hos oss stöttar du kunden att klara av sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, påklädning, måltider samt städ och tvätt. Du bidrar till att kunden har en social och meningsfull dag och upplever trygghet. Du utför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt dokumenterar. Under din arbetsdag har du kontakt med kollegor i olika professioner, vilket kräver samarbete, bra dialog och återkoppling. 


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag / Kväll / Helg 75-80%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning för grundlönen och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta i en äldreomsorg som utgår ifrån individen i ett helhetsperspektiv.
Du är kundfokuserad, serviceinriktad och flexibel.  
För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

För denna tjänst krävs det att du:
- är utbildad undersköterska
- har en vana att dokumentera
- behärskar svenska i tal och skrift.

Det är även meriterande om du:
- har arbetslivserfarenhet inom äldreomsorgen
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi
- har tidigare varit med och startat upp en ny verksamhet

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Rekryteringsprocess
Rekrytering kommer att ske löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Första intervju kommer att ske digitalt.

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-11-12
Ansök här

Kontaktperson

Sara Söderling Verksamhetschef +46 73 0693018