Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Undersköterskor

Ort: Växjö
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2021-12-14
Sista ansökningsdatum: 2022-01-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Annonsmall Undersköterska ÄO

 

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas och arbeta i nya fina lokaler med  tekniken som hjälpmedel? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska . Du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. För att klara av denna tjänst ser vi att du har vana av att dokumentera och behärskar svenska i tal och skrift. 

Som undersköterska hos oss har du ett stort engagemang för våra omsorgstagare och arbetar aktivt för deras bästa. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa omsorgstagarna med beslutade insatser. Ditt uppdrag är även att utföra delegerade uppgifter från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast, ha en bra dialog med anhöriga, ett gott samarbete med kollegor samt god förmåga att dokumentera.

Att jobba på Humana

På Södra Järnvägsgatan  får du möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med ett härligt gäng kollegor. Du kommer att arbeta varierande arbetstider, såsom dag och kväll, både vardagar och helger.

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Läs mer på www.humana.se

Goda dokumenterade resultat vid aktivitets- och utvecklingsarbete på ett äldreboende är meriterande.

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  Tillsvidareanställning 80%. Dag/kväll/helg rullande schema.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: 15 januari eller enligt överenskommelse. 6 månaders provtjänstgöring. 

 Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-01-28. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jeanette Lind på Jeanette.Lind@humana.se  eller 0470-10160 val 7.
Välkommen med din ansökan! 


 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-28
Ansök här

Kontaktperson

Jeanette Lind Verksamhetschef