Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Ung vuxen söker glad och engagerad personlig assistent

Ort: Nacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-26
Sista ansökningsdatum: 2022-02-15
Arbetstid: Kväll

Nu söker vi ytterligare en assistent till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi är en liten assistentgrupp som söker en assistent som kan arbeta varannan måndag. Ett perfekt jobb för dig som studerar eller vill ha ett extra jobb!

Om tjänsten:
Jag är en snart 20-årig kille med flerfunktionsnedsättning som bor tillsammans med min familj i Saltsjö-Boo, inte långt från Gustavsberg på Värmdö. Du kommer assistera mig i allt jag gör oftast tillsammans med en av mina andra assistenter, då jag har dubbelassistans. Jag älskar musik och fotboll och du kommer att följa med mig på mina fritidsaktiviteter som tex bad och disco. Du hjälper mig hemma med saker som hygien, matning och förflyttning. Vårt hem är utrustat med liftar, men det förekommer även manuella lyft.

Jag har inget talat språk men jag är allsidig i min kommunikation och kommunicerar genom kroppsspråk, bilder samt via ögonpekning. Du kommer vara min tolk i vardagen, vilket innebär att du behöver vara lyhörd och en engagerad kommunikationspartner. Det är meriterande om du har erfarenhet av alternativ kompletterande kommunikation sedan tidigare och
nyfikenhet för att hantera enklare datorprogram.

Under dagtid går jag i skolan och ditt arbetspass börjar på eftermiddagen när jag kommer hem. Under helger och lov kommer dina arbetspass förläggas på dagtid.

Vem jag söker
Du är engagerad, trygg och tydlig i din kommunikation. Som person är du empatisk, har ett stort tålamod och en hög arbetsmoral. Jag behöver kontinuitet och det tar tid att lära känna mig, därför ska du se detta som ett längre uppdrag. Du kan arbeta självständigt och min familj uppskattar om du har god samarbetsförmåga, samt har känsla för integritet och respekt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet men om du har erfarenhet av att arbeta med unga vuxna med flerfunktionsnedsättning och epilepsi är det meriterande.

Arbetstid: Varannan måndagkväll, med möjlighet till ett nattpass.. Arbetstiden är 15.00-21:00.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Kväll
Sök jobbet senast 2022-02-15
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig