Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Utvecklande extrajobb som personlig assistent åt 16-årig pojke

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-12
Sista ansökningsdatum: 2023-04-02
Arbetstid: Varierande

Kunden är en 16-årig pojke med autism. Han bor tillsammans med sin familj i Stockholms innerstad. Pojken är aktiv och har mycket energi. Han har ett begränsat tal och kommunicerar istället handgripligt genom att visa vad han vill. Du som assistent behöver vara redo att följa med på hans upptåg hela tiden. Vi söker en initiativrik person som under helger följer med och deltar på aktiviteter.

I arbetet ska du kunna vara tydlig och bestämd mot pojken samtidigt som du är tålmodig och lyhörd för hans önskemål. Förhoppningsvis är du intresserad av att få pojken att bli mer självständig och tycker att det är roligt att träna honom i vardagsmoment. Du får gärna ha arbetat med liknande jobb förut men det är din egen personlighet som är viktigast. Du ska vara ansvarsfull som person men med glimten i ögat för att du och pojken ska fungera bra tillsammans. Du behöver även vara lösningsorienterad och ha höga mål med ditt arbete. Inget är omöjligt!

Vi söker efter någon som kan vara flexibel och hoppa in vid behov framförallt under helger, men den kan också bli aktuellt att arbeta extra under vardagskvällar.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande
Sök jobbet senast 2023-04-02
Ansök här

Kontaktperson

Mikias Arzelibanos Kontaktperson 0857236620