Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vaken natt- och dag tjänst till flicka i Tibro.

Ort: Karlsborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-05-07
Sista ansökningsdatum: 2021-05-14
Arbetstid: Natt

Vi söker en kvinnlig personlig assistent till vår 12-åriga kund som bor med sin familj i utkanten av Tibro. Vi söker dig som är trygg, pålitlig och kan ha många bollar i luften. Vi vill att du ska kunna hjälpa henne med att kunna leva som vilken 12-åring som helst, såsom busa, leka, äta mat, toalettbestyr, vaka över henne när hon sover, intag av mediciner, hjälpa henne att komma iväg till olika aktiviteter. Vår kund har en muskelnedsättning och har sond/knapp på magen. Hon kommunicerar med hjälp av bilder, kroppsspråk, gester och PODD. Hon har även en  peklampa till sin hjälp..

Vi önskar att du som söker är lyhörd, positiv, pålitlig, rökfri, har lätt för att samarbeta och har förmågan att hantera många uppgifter samtidigt. Du ska självklart tycka att det är roligt att jobba med barn. Vi ser helst att du har minst undersköterskeutbildning eller motsvarande och även tidigare erfarenhet av att arbeta med barn. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av autism, knapp och sondmatning. Teamet kring vår kund är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och vår kund.

Vi söker dig som har:

Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Har eller är i slutet av utbildning inom vård/omsorg eller motsvarande erfarenhet.

Icke-rökare.

Vi ser gärna en kvinnlig assistent.

Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.  

Belastningsregister.

Arbetstid/Varaktighet: SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning” En eftermiddag i veckan kl. 14.30-21.30 och 1 vaken natt var 4:e vecka samt att man under vissa veckor under sommaren får arbeta mer.10,87h/vecka. Under sommaren ca 75-80% tjänst.   

Tillträde: Omgående. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Arbetstid / Varaktighet: / Natt
Sök jobbet senast 2021-05-14
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig